COHU

Filtro sipas:

Loading...

Numri i zyrtarëve të lartë publik me prapavijë të qartë partiake - sipas subjekteve poltike

Download si Excel
Kategoria Institucioni Emri dhe mbiemri Pozita Përshkrimi i pozitës Data e emërimit Party Lidhja me partinë Perioda e punës
Ministri MASHT Abdullah Zejnullahu Dekan Dekan i Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 2016-03-15 PDK Abdullah Zejnullahu në fushatën e fundit zgjedhore për zgjedhje lokale, ka qenë i pranishëm në tubimin elektoral të PDK-së nё Komunёn e Vitisё. Prej 2016 Do 2016
Ministri MMPH Abdurrahman Kuleta Drejtor Drejtor i Regjistrit mbi Pronat e Paluajtshme 2014-02-01 PD Anëtar i Këshillit Drejtues të Partisë së Drejtësisë Prej 2014 Do 2016
Ministri MSH Abdylatif Latifi Drejtor Drejtor i Spitalit Rajonal në Gjilan 2012-07-27 PDK Këshilltar komunal i PDK-së në Gjilan dhe ka udhëhequr komitetin për shëndetësi në kuadër të Kuvendit komunal Prej 2012 Do 2014
Ndërmarrje Publike KUR Prishtina Adem Duriqi Anëtar i bordit Anëtar i bordit 2008-12-24 LDK Kandidat i LDK për këshilltar komunal në Lipjan në zgjedhjet 2007 Prej 2008 Do 2014
Ministri MSH Adem Nura Drejtor Drejtor i Qendrës Kombëtare të Mjekësisë Sportive në Prishtinë 2014-11-25 PDK Ka qenë asamblist nga radhët e PDK-së në Komunën e Mitrovicës në vitin 2006. Ka qenë kandidat për asamble komunale në vitin 2009. Prej 2014 Do 2016
Ministri/Up MASHT Adem Sallauka Sekretar Sekretar i përgjithshëm në UPZ 2010-10-01 PDK Ka qenë kandidat për këshilltar komunal në Prizren në zgjedhjet e vitit 2007 Prej 2010 Do 2014
Ministri MASHT Adlie Hamiti Udhëheqës Udhëheqëse e Kontrollit Intern - Qendra e Studentëve Prishtinë 2012-01-01 LDK Ka qenë këshilltare komunale në Podujevë në vitin 2007 Prej 2012 Do 2014
Ndërmarrje Publike Ngrohtorja e Qytetit, Termokos Adnan Preniqi Drejtor i bordit Drejtor i bordit 2014-10-09 VV Këshilltar për Zhvillimin e Qendrës së VV në Prishtinë Prej 2014 Do 2016
Ndërmarrje Publike Kompania Regjionale e Mbeturinave Pastrimi Adrian Rashiti Anëtar i bordit Anëtar i bordit 2015-04-01 LDK Kandidat i LDK për këshilltar komunal në Lipjan me 2013 Prej 2015 Do 2016
Ministri MSH Afrim Avdaj Drejtor i spitalit Drejtor i spitalit rajonal të Prizrenit 2014-02-10 PDK Është zgjedhur asambleist nga radhët e PDK-së në Komunën e Prizrenit në vitin 2007 dhe 2009. Ka qenë kandidat për asamble komunale në vitin 2009. Ka qenë kandidat për deputet nga radhët e PDK-së në vitin 2010. Anëtar i Kryesisë së Degës së PDK-së në Prizren. Prej 2014 Do 2016

Rikërko

Copy to clipboard
Preview