In-konsistenca me deklarimin e prejardhjes së pasurisë

« Kthehu

Rastet e tilla të deklarimit që nuk japin asnjë të dhënë mbi prejardhjen e pasurisë e që konsiderohet si tejet e rëndësishme në tërë kredibilitetin e procesit vazhdojnë të reflektohen edhe sot e kësaj dite në këtë drejtim. Vetëm në analizimin e 71 rasteve janë gjetur 2 raste të tilla. 

Zyrtarja nuk ka deklaruar asnjëherë prejardhjen e pasurisë së luajtshme.

Formularët e deklarimit të pasurisë:

20112012201320142016

Haxhi Shala

Deputet dhe drejtor në MFSK

Shiko profilin ››

Pwr njw veturw prejardhja është deklaruar  njëherë nga “Nga kursimet e përbashkëta bashkëshortore”, herën tjetër “Blerësi – Naser Bytyqi”.

Formularët e deklarimit të pasurisë:

2010201120122013201420152016