Mbajtja e aksioneve në kundërshtim me ligjin

« Kthehu

 

Në lidhje me problemin tejet serioz të posedimit të aksioneve në mënyrë të kundërligjshme, hulumtimi sjellë dy raste në të cilat është evidentuar ky problem.

Isa Mustafa

Kryeministër, deputet dhe kryetar në KK Prishtina

Shiko profilin ››

Në vitin 2015 dhe 2016 ka deklaruar 16% aksione në biznes privat, e cila është në kundërshtim me ligjin për konflikt interesi.

Formularët e deklarimit të pasurisë:

2010201120122013201420152016

Shukri Buja

Kryetar KK Lipjan dhe Deputet

Shiko profilin ››

Në dy bizneset e deklaruara në vitin 2016 ka deklaruar që ka 80% përkatësisht 100% të aksioneve pa treguar nëse aksionet janë transferuar te dikush tjetër.

Formularët e deklarimit të pasurisë:

20102011201220132016